1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

help! hs50 from comp no movie playback

Discussion in 'Projectors, Screens & Video Processors' started by malariaboy, Jan 22, 2005.

  1. malariaboy

    malariaboy
    Active Member

    Joined:
    Dec 16, 2002
    Messages:
    1,854
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    taunton somerset
    Ratings:
    +120
    setup my hs50 today with a vga cable from my comp which has a 6800 gt graphics card, im running a dual view mode and can see everything on desktop . When i run any sort of movie such as a trailer or a hd clip it wont appear on the projector. any ideas

    cheers darren
     
  2. tomos

    tomos
    Standard Member

    Joined:
    Oct 3, 2004
    Messages:
    135
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    at a guess it sounds like an overlay problem. last i heard, it could only work on 1 display at a time for some reason
     
  3. KraGorn

    KraGorn
    Active Member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    4,740
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Warrington
    Ratings:
    +27
    That's certainly the most likely cause.

    With a 6800 you'll probably get a better PQ using the VMR9 renderer, this will be an advantage because that will display on both devices. If you need to stick to Overlay then set the HS50 as the Primary device using the nVidia Control Panel.

    BTW, what version of the nVidia drivers are you using?
     

Share This Page

Loading...