help connecting power switch to socket 478 motherbaord

Discussion in 'Desktop & Laptop Computers Forum' started by delboyuk2005uk, Aug 6, 2006.

  1. delboyuk2005uk

    delboyuk2005uk
    Active Member

    Joined:
    Dec 24, 2005
    Messages:
    3,580
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    68
    Location:
    St Helens
    Ratings:
    +73
    Am having trouble connecting a compaq presario 6207e power switch to the socket 478 motherbaord

    I bought this from a computer fair, went back to the guy and he said ill have to take the pins out the connecter thing and manually connect them to the motherbaord

    now the problem is i need to connect them up but i dont know where on the motherbaord i should connect them

    can any 1 help

    we have to connect the power switch pins and the led pins

    any reply will be welcome.

    thanks
     
  2. BigBry

    BigBry
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
  3. delboyuk2005uk

    delboyuk2005uk
    Active Member

    Joined:
    Dec 24, 2005
    Messages:
    3,580
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    68
    Location:
    St Helens
    Ratings:
    +73
    cool thats good help ill look at this when i get home
     
  4. delboyuk2005uk

    delboyuk2005uk
    Active Member

    Joined:
    Dec 24, 2005
    Messages:
    3,580
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    68
    Location:
    St Helens
    Ratings:
    +73
    managed to get it working and installed windows but everytime i switch it off it just re-starts

    and sometimes it seems to power off but the fan keeps spining is there something im doing wrong.

    i think i may of missed with it at the start when i switch it on it comes up with blue screen with pentium in the right hand bottom corner.

    is there anyway to get in my settings and start again?
     
  5. BigBry

    BigBry
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    When you say restarts is it as if you're pressing reset? Sure you haven't got the reset and power connections round the wrong way?

    If it's the bios you want to get into press 'del' a second or two after the PC starts.
     
  6. delboyuk2005uk

    delboyuk2005uk
    Active Member

    Joined:
    Dec 24, 2005
    Messages:
    3,580
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    68
    Location:
    St Helens
    Ratings:
    +73
    haha suppose thats what it could be haha

    my dad fitted it so ill ask him

    and yes what can i do to my pc when i press delete to enter it

    any advice please
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice