Help! BW Image Only

Discussion in 'Projectors, Screens & Video Processors' started by Jim Cheese, Sep 25, 2002.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Jim Cheese

    Jim Cheese
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Sony sgva projector is fine projecting my computer image

    but when I connect my video recorder via S Video, I only get b/w image.... what simple thing am I doing wrong. ! :)

    TIA

    Jim
     
  2. X3ELS

    X3ELS
    Active Member

    Joined:
    May 20, 2002
    Messages:
    1,151
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Surrey
    Ratings:
    +108
    Is the Video recorder definitely s-vid?

    Sounds to me like you are only getting the luminance part of the picture.

    If it is S-vid then maybe it is a dodgy lead or connection as the same as above applies (only half the signal getting through).

    Hope this helps.
     
  3. Jim Cheese

    Jim Cheese
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I'm sorry I'm so thick I do not know what "S-Video" is and whether a domestic video should have this capability.

    Sounds like I need maybe to buy the red, yellow and white connectors instead?

    Thx

    Mark
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice