HDMI Help Urgent!

Discussion in 'Cables & Switches' started by Henry, Nov 4, 2004.

  1. Henry

    Henry
    Active Member

    Joined:
    Aug 9, 2000
    Messages:
    2,194
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Hull
    Ratings:
    +52
    Help! Just connected up an Arcam DV79 to the media box of my Pioneer 50HDE with an HDMI cable and....Nothing! :suicide:

    According to the back of the media box this should be input 3. But you press input 3 on the remote and.....nothing.

    I've connected the Arcam to the media box with a Scart lead and that works fine. I've then set the output priority to HDMI in the setup menu on the Arcam DV79 but still nothing.

    I've :rtfm: but am in desperate need of help. :lease: :lease: :lease:
     
  2. SimonO

    SimonO
    Active Member

    Joined:
    Nov 4, 2002
    Messages:
    3,293
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    71
    Location:
    Hertfordshire
    Ratings:
    +64
    You also need to set input 3 on the plasma to HDMI...
     
  3. Henry

    Henry
    Active Member

    Joined:
    Aug 9, 2000
    Messages:
    2,194
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Hull
    Ratings:
    +52
    Simon

    Cheers for the very prompt reply. How do you do that?
     
  4. SimonO

    SimonO
    Active Member

    Joined:
    Nov 4, 2002
    Messages:
    3,293
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    71
    Location:
    Hertfordshire
    Ratings:
    +64
    Press Home Menu, Option > Enter, HDMI Input > Enter, Setting > Enter and Enable > Enter... I think the Arcam can output 576i and 576p, worth trying both options...
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice