For Sale HDFury Integral (Current '02' version)

Discussion in 'Archived Classifieds' started by meep, Jan 1, 2018.

  1. meep

    meep
    Active Member

    Joined:
    Apr 22, 2002
    Messages:
    814
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    46
    Location:
    Ireland
    Ratings:
    +129
    Integral.JPG

    I purchased this less than a month ago to allow my FireTV Ultra talk to my older JVC PJ which doesn't support HDCP 2.2

    It worked but ended up being quite fiddly in my set up so I've decided to live with 1080p from an older FireTV and moved the ultra to my UHD capable TV so the Integral is surplus to requirements.

    It's as-new and comes with power adapter and USB cable. No packaging though, and the plug is round 2 pin so needs some coaxing into a standard outlet.

    Price includes postage within UK and Ireland.

    Any questions welcome.

    Price and currency: 125
    Delivery: Delivery cost is included within my country
    Payment method: Paypal
    Location: Ireland
    Advertised elsewhere?: Not advertised elsewhere
    Prefer goods collected?: I have no preference

    ______________________________________________________
    This message is automatically inserted in all classifieds forum threads.
    By replying to this thread you agree to abide by the trading rules detailed here.
    Please be advised, all buyers and sellers should satisfy themselves that the other party is genuine by providing the following via private conversation to each other after negotiations are complete and prior to dispatching goods and making payment:

    • Landline telephone number. Make a call to check out the area code and number are correct, too
    • Name and address including postcode
    • Valid e-mail address
    DO NOT proceed with a deal until you are completely satisfied with all details being correct. It's in your best interest to check out these details yourself.
     
  2. UpTheIron

    UpTheIron
    Active Member

    Joined:
    Sep 12, 2006
    Messages:
    140
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +17
    Hi,

    I'll take this at asking!

    Paul
     
  3. meep

    meep
    Active Member

    Joined:
    Apr 22, 2002
    Messages:
    814
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    46
    Location:
    Ireland
    Ratings:
    +129
    Super. Moved top PM.
     
  4. UpTheIron

    UpTheIron
    Active Member

    Joined:
    Sep 12, 2006
    Messages:
    140
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +17
    Arrived, plugged in and working.

    Well it was, then and I fiddled with some settings and I get a blank screen now. Operator error though, device itself seems fine. Steep learning curve ahead I fear!

    For the avoidance of doubt, happy with the sale :)
     
  5. meep

    meep
    Active Member

    Joined:
    Apr 22, 2002
    Messages:
    814
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    46
    Location:
    Ireland
    Ratings:
    +129
    Thanks for letting me know.

    I forgot to do the factory reset before I sent it to you so you might want to start there.

    Enjoy!
     
  6. UpTheIron

    UpTheIron
    Active Member

    Joined:
    Sep 12, 2006
    Messages:
    140
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +17
    All working now, thanks.

    I can't add feedback for some reason though - mods can you help?
     

    Attached Files:

  7. DodgeTheViper

    DodgeTheViper
    Moderator

    Joined:
    Oct 23, 2001
    Messages:
    19,915
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Inbetween Upgrades !
    Ratings:
    +8,473
    He needs to remove the use of the Ad Blocker
     
  8. meep

    meep
    Active Member

    Joined:
    Apr 22, 2002
    Messages:
    814
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    46
    Location:
    Ireland
    Ratings:
    +129
    He doesn't use an ad blocker. He sometimes browses AVForums from work using an instance of Firefox with images switched off for privacy. The likely blunt instrument image display detection running on the site interprets this as ad blocking (I guess it is,, in a way) and forces multiple logins which is indeed a pain.

    I can understand that. What's more difficult to fathom is that it also prevents other users from interacting with the naughty users profile. That's confusing and unnecessary, as manifested in this instance.

    @UpTheIron Don't worry too much about the feedback. Just happy the item arrived safely and is working well for you. Enjoy!
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice