HD Lead swicthing

Discussion in 'Satellite TV, Sky TV & FreeSat' started by ustwo1966, Apr 18, 2007.

  1. ustwo1966

    ustwo1966
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi I just had HD installed today and wondered if any one could help I have a pioneer 427OXD. Now it is connected by the HD lead the TV does not automatically change to The sky when sky is turned on have to select input 3on the TV removte.
    When the old sky box was connected by scart when we turn the box on it would automatically change the TV to sky iv read the manuals etc but cant make any sence off.
    Just wondered if ant one could help
    Thanks .
     
  2. StuBFrost

    StuBFrost
    Active Member

    Joined:
    Dec 20, 2004
    Messages:
    1,679
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Manchester
    Ratings:
    +98
    My Hitachi is the same. I believe it is because the HDMI lead doesn't have the switching trigger like scart does.

    Stuart
     
  3. colham

    colham
    Active Member

    Joined:
    Mar 31, 2005
    Messages:
    331
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    MK
    Ratings:
    +19
    My Toshiba doesn't automatically switch, but when it turns on it stays on the HDMI port that I was using last (DVD or Sky).
     
  4. ustwo1966

    ustwo1966
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Thanks guys least i know now so it saves me pulling my hair out.

    Cheers

    Rich
     

Share This Page

Loading...