HD Box Question.

Discussion in 'Satellite TV, Sky TV & FreeSat' started by indianwells, Aug 4, 2006.

  1. indianwells

    indianwells
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Messages:
    2,094
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    116
    Location:
    Anna Kournikova's Bicycle Seat.
    Ratings:
    +1,166
    Ever since it was installed,when I switch my Pio Plasma off you can still hear the programme that's on so I have to turn the HD box off aswell.I suspect it's something simple.Can anyone help?.Thanks in advance.:)
     
  2. Cupart

    Cupart
    Active Member

    Joined:
    Feb 14, 2006
    Messages:
    517
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Dublin 2 / Paris 75001
    Ratings:
    +23
    How is the SKY HD box connected to the plasma screen?
     
  3. brendan_dj

    brendan_dj
    Active Member

    Joined:
    Feb 1, 2005
    Messages:
    1,293
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    New Jersey, USA
    Ratings:
    +99
    Do you have and audio cable going directly from the Sky digibox to an Audio amplifier?

    You need to power the audio amplifier off separately. as turning the TV off will have no effect on any other external audio amplifier.
     
  4. indianwells

    indianwells
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 14, 2006
    Messages:
    2,094
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    116
    Location:
    Anna Kournikova's Bicycle Seat.
    Ratings:
    +1,166
    Component.
     
  5. Tuscan

    Tuscan
    Active Member

    Joined:
    Jun 20, 2006
    Messages:
    443
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Manchester
    Ratings:
    +20
    Hi,
    Component is picture only.
    So i take it you must be using an external amp for audio using the digital audio connection.
    Turning the TV off by itself will have no effect on audio, the amp has to be turned off separatley to turn the audio off.
     

Share This Page

Loading...