Harmony one "Right Click"

Discussion in 'Home Cinema Control & Remote Controls' started by houghton19, Aug 25, 2012.

  1. houghton19

    houghton19
    Standard Member

    Joined:
    Aug 25, 2012
    Messages:
    8
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hi there guys, i was just wondering, is there any way that when im in xbmc i can make my harmony one do a left click so i can access the menus please

    Thanks

    Tim.
     
  2. Trollslayer

    Trollslayer
    Distinguished Member

    Joined:
    Feb 11, 2007
    Messages:
    24,611
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Poole
    Ratings:
    +9,843
    The way mine is set up the 'Guide' button does that.
     
  3. logiciel

    logiciel
    Moderator

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    53,105
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    UK
    Ratings:
    +5,759
    Hi and welcome to the forum.
    Go to Customise Buttons for your Activity and assign the command that you want to a button of your choice.
     
  4. houghton19

    houghton19
    Standard Member

    Joined:
    Aug 25, 2012
    Messages:
    8
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thanks, I posted here a few week ago when i bought the remote but for some reason im not recognised as a member so re signed up.

    I understand how to do it, but i cant see a right click option under activity or devices for the pc "right click" option.

    Thanks
     
    Last edited by a moderator: Aug 25, 2012
  5. logiciel

    logiciel
    Moderator

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    53,105
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    UK
    Ratings:
    +5,759
    That's OK. How does the original remote do it?
     
  6. houghton19

    houghton19
    Standard Member

    Joined:
    Aug 25, 2012
    Messages:
    8
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    it doesnt, i mean a right click of a mouse, i have never figured how to do it with any remote.
     
  7. logiciel

    logiciel
    Moderator

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    53,105
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    UK
    Ratings:
    +5,759
    Ah, right, so this is about controlling a computer - is that with an IR "dongle"?
     
  8. houghton19

    houghton19
    Standard Member

    Joined:
    Aug 25, 2012
    Messages:
    8
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yeah, I have a little emachine 1401 I think, with windows 7 And xbmc, Ir receiver, And need a right mouse button click.
     
  9. logiciel

    logiciel
    Moderator

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    53,105
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    UK
    Ratings:
    +5,759
    Harmonys do what original remotes do, so if the original for your device doesn't do it the One won't.
    Trollslayer presumably has a different dongle with a remote that does do it, so maybe he can advise.
     

Share This Page

Loading...