1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

H57 - Silent Running (Not Always)

Discussion in 'Projectors, Screens & Video Processors' started by Rick1486, Aug 8, 2005.

  1. Rick1486

    Rick1486
    Standard Member

    Joined:
    Feb 22, 2003
    Messages:
    549
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Oxfordshire
    Ratings:
    +0
    Hi, I've just noticed tonight that my two week old H57 which is normally whisper quiet has started occasionally making a humming noise which sounds like the fan speeding up.

    As I say I haven't heard this before, and it's always been whisper quiet so far. Do you lot think that it is a problem with the projector or is it normal?
    The room isn't hot, the projector is in front of a window and it's suspended by the optoma ceiling mount so there is plenty of airflow around the unit.

    Hope you can help.

    Cheers
    Rick
     
  2. Rick1486

    Rick1486
    Standard Member

    Joined:
    Feb 22, 2003
    Messages:
    549
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Oxfordshire
    Ratings:
    +0
    Anyone got any ideas on this?
     
  3. kelaD

    kelaD
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi

    This is probably normal, although I'd need to hear the noise to compare it with my H57.

    The PJ tries to maintain a constant temp..

    In response to the warmer weather we've been having my H57 seems to use the fan to cool in a rather intermittent way (it'd be less distracting if it were constant).

    Was the ambient temperature a little higher in its third week of use?

    kelaD
     

Share This Page

Loading...