1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Google.co.uk could not be found"

Discussion in 'General Chat' started by mickrick, Oct 13, 2005.

  1. mickrick

    mickrick
    Banned

    Joined:
    Jul 1, 2001
    Messages:
    888
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Who really cares?
    Ratings:
    +21
    That's the message I'm getting from Firefox this morning. Obviously everything else works, as I've posted this message. Does anyone know what's happening?
     
  2. Dr Diversity

    Dr Diversity
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Could be your ISP cache gone wrong, happens on NTL sometimes
     
  3. kelvin

    kelvin
    Member

    Joined:
    Apr 22, 2002
    Messages:
    1,544
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Down South... (Bournemouth)
    Ratings:
    +45
    My router sometimes throws fits with certain websites - particularly one's I use frequently. Try rebooting your router...
     
  4. oxygenuk

    oxygenuk
    Banned

    Joined:
    Sep 12, 2004
    Messages:
    1,644
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +13
    i guess even the worlds no.1 site goes down at time lol
     
  5. slackbladder

    slackbladder
    Active Member

    Joined:
    Oct 7, 2003
    Messages:
    1,139
    Products Owned:
    3
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    52
    Location:
    "London, a small village on Mars..."
    Ratings:
    +61
    It did it to me around midnight. I think it was the router. Disabled the enabled...fine.
     

Share This Page

Loading...