Question Gigaset Go Registration problem...

theknick

Novice Member
Hello,

I have recently purchased a Gigaset SL450A GO single handset like new on an Amazon Warehouse deal. I cannot get the device to register with the base station.

I have tried many times holding the blue button on the base station down whilst going through handset registration process on the phone handset. I have also tried uplugging the power, holding down the blue button whilst plugging power back in and holding for more than 30 seconds to reset the base station as suggested online. Nothing works.

Support not open till tomorrow. If anyone with any experience with this item could point me in the right direction that would be great.

Thanks
 

theknick

Novice Member
Yes.

It registers fine to a Panasonic base that it was supposed to be replacing. So nothing wrong with the handset.
 

RBZ5416

Distinguished Member
Just re-reading the OP in conjunction with the Panasonic reference & maybe I've misunderstood. Is this an additional handset for a Gigaset system you already own or a complete "new" single handset system? If the latter then it should already be paired which together with the Warehouse deal would make me think it's a faulty return.
 

theknick

Novice Member
Just re-reading the OP in conjunction with the Panasonic reference & maybe I've misunderstood. Is this an additional handset for a Gigaset system you already own or a complete "new" single handset system? If the latter then it should already be paired which together with the Warehouse deal would make me think it's a faulty return.
This a completely new single handset system. I just tried connecting my Panasonic back up again and pairing it with my Panasonic to see if it would pair with another base station. I'll try calling Gigaset tomorrow to see if they can shed any light but yeah it does seem like a faulty one to me.
 

The latest video from AVForums

Podcast: CES 2021 Special - Sony, LG, Panasonic, Samsung, TCL and Hisense TV news and more...
Top Bottom