1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Geforce3 Ti500 DVI to HS10? Is it possible

Discussion in 'Projectors, Screens & Video Processors' started by rooster, Feb 13, 2003.

  1. rooster

    rooster
    Standard Member

    Joined:
    Mar 18, 2002
    Messages:
    216
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Edinburgh
    Ratings:
    +2
    I have a radeon 9500 ordered but its out of stock atm so thought i would try and connect my existing card GF3 Ti500 to HS10. So i plugged in the DVI cable and selected computer on HS10 but no joy. Should it be as simple as this or do i need to do set something either on pj or PC
     
  2. Pulsar

    Pulsar
    Well-known Member

    Joined:
    Jan 19, 2003
    Messages:
    2,922
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    West Midlands - Stourbridge
    Ratings:
    +292
    Make sure that computer is selected in the HS10 menu for the DVI input.

    Rob
     
  3. rooster

    rooster
    Standard Member

    Joined:
    Mar 18, 2002
    Messages:
    216
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Edinburgh
    Ratings:
    +2
    mmm i thought i had but ill double check tonight ,

    Thanks
     
  4. John_N

    John_N
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    1. Ensure 'computer' selected on HS10 DVI input.

    2. Ensure that the display resolution & refresh rate is set to be compatible with the HS10. Try 1024 * 768 @ 60hz.

    3. AFAIK the NVIDIA cards will not show 1368 * 768 with the HS10. I had to buy a radeon card.

    Rgds
    J
     

Share This Page

Loading...