1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

GeForce 5600 256MB EQ problems

Discussion in 'PC Gaming & Rigs' started by Nitro, Nov 24, 2003.

  1. Nitro

    Nitro
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    When i installed my new video card about two months ago until today i have problems with ALL games that i have played so far Unreal Tournament 2003, Unreal 2, Call of Duty, Wolfenstein Enemy Teritorry. When i play those game they get some graphics porblems likethe floor goes black, i on the walls i start to see like graphitis, lots of crazy things, i don't know what to do, i have format my computer yesterday and it continues with the same problem.

    Any help would be aprecciate.

    Thanks Nitro;)
     
  2. Kramer

    Kramer
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Is your PSU up to the job?

    A possibility.......
     
  3. Nitro

    Nitro
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    PSU?, plz explain if you can.

    Thanks
     
  4. Miyazaki

    Miyazaki
    Well-known Member

    Joined:
    Sep 10, 2003
    Messages:
    14,304
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Ratings:
    +849
    power supply unit mate.
     
  5. Chaos Star

    Chaos Star
    Active Member

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Messages:
    1,264
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Scotland
    Ratings:
    +18
    Do you have the latest Pathches for both the games and graphics card?
     
  6. Nitro

    Nitro
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Yes, last week my brother try his DDR 400 in my PC and he tells me that when he runs the games they don't do any weird graphics error.
     
  7. InsertNameHere

    InsertNameHere
    Active Member

    Joined:
    Sep 17, 2003
    Messages:
    263
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    London
    Ratings:
    +3
    I’m not sure I follow…‘DDR 400’ is a type of memory mate and from what you’ve said I’m not entirely sure whose tested what in what. Either way, if you’re having problem with all games, patching them to their latest version won’t make a difference. Just make sure you have:

    - all the right Window’s update (most importantly the latest service pack(s) and DirectX 9.0b)
    - that you’ve tested different Detonator driver’s (there might be a problem with one version)
    - that you’ve got a (decent) 300 watt + power supply.

    Also, if possible, try the card in your brother’s computer and see what happens. That will give you an idea of where the problem lies.

    Hope that helps,

    Alex
     
  8. Nitro

    Nitro
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I have a 500wtt power supply
    All the windows update
    And i have try some of the ForceWare Drivers

    A firend of my brother have the same motherboard that i have, and the graphics card too, the only thing that we don;t have same is the memory he have 1gb DDR 400, i Have 1gb DDR 333 and is runnig 320 due to the chipset limitation.
    I think that the problem here is the memory
     

Share This Page

Loading...