Gadgets Skewed and Can't access webmail !!

Discussion in 'Microsoft Windows' started by vwdubman, Apr 30, 2007.

  1. vwdubman

    vwdubman
    Active Member

    Joined:
    Feb 26, 2005
    Messages:
    895
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Ratings:
    +57
    Hi

    Wonder if anyone can help as my gadgets (which were working perfectly) are looking as in the pic below and for some reason none of my webmail accounts are loading their pages.

    All that I had done was upgraded my aVast to pro edition and after it asked for the computer to restart it caused the above problems. I have tried stopping avast and that doesen't cure anything.

    [​IMG]
     
  2. Singh400

    Singh400
    Distinguished Member

    Joined:
    Feb 21, 2006
    Messages:
    17,850
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Earth
    Ratings:
    +3,370
    Have you tried uninstalling Avast completely?
     
  3. vwdubman

    vwdubman
    Active Member

    Joined:
    Feb 26, 2005
    Messages:
    895
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Ratings:
    +57
    That's probably the only option left. I will try it.
     
  4. England2Canada

    England2Canada
    Active Member

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    282
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Ontario, Canada via LDN UK
    Ratings:
    +15
    I think there is a problem with the screen resolution, make sure it's 1024x768 or 3whatever that resolution is
     
  5. vwdubman

    vwdubman
    Active Member

    Joined:
    Feb 26, 2005
    Messages:
    895
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Ratings:
    +57
    All sorted thanks to system restore. Dont know what caused the problem but its all sorted now :thumbsup:
     

Share This Page

Loading...