1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

G2 Sony A normal question, sorry

Discussion in 'Projectors, Screens & Video Processors' started by etotore, Nov 23, 2003.

  1. etotore

    etotore
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi

    when I have the PJ on with no source.
    I see a hint of light in the green tube.
    Blue and Red are "off".

    PJ I have is sony G-70

    I remember reading about how to adjust the voltage down but I cant find it again.

    So do anyone have the way to do it???
    And the time to answer???

    Thanx

    Tormod
     
  2. cosmic023

    cosmic023
    Member

    Joined:
    Feb 15, 2003
    Messages:
    1,375
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Somerset
    Ratings:
    +88
    Hi Tormod,

    Not sure if this link helps ??

    As the AVS forum is closed for now, that's where you'd find a lot of answers...........i'm sure someone like Chris, Gordon or Roland could help you out.

    Cheers

    Cosmic023
     
  3. etotore

    etotore
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Thanx, but I have downloaded both of them.
    But this one I quess is stated in the service manual.

    So I'm still looking.

    Tormod
     
  4. Roland @ B4

    Roland @ B4
    Active Member

    Joined:
    Apr 11, 2001
    Messages:
    2,238
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    Reading.
    Ratings:
    +32
    I wouldn't worry if it is just tiny glow, if it illuminates the screen with all lights off then it probably needs adjusting but your colour balance will go.
    G2 is behind the Bais setting its a toggle through the menus. Dam clever Japs what's wrong with a simple knob you turn.
     
  5. etotore

    etotore
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Thanx, but not in my SW.
    It is not there!! :(


    BR
    Tormod
     

Share This Page

Loading...