1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Freeview with RF output?

Discussion in 'Freeview & YouView' started by CH3, May 13, 2005.

  1. CH3

    CH3
    Active Member

    Joined:
    Jun 27, 2002
    Messages:
    169
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    Hi,

    Just got a Philips DTR500 freeview box for someone, and discovered that although it has an aerial pass through, it doesn't actually put the freeview channels out on this connection. This is fine except the person it is for doesn't have scart on their TV!

    Is there a freeview box that does this and has selectable channel output so that it doesn't clash with the video on the same aerial lead? The old Ondigital box did this great, but it's not so great on the Interactive bits we want.

    Help!

    :)
     
  2. Supernatural

    Supernatural
    Active Member

    Joined:
    Nov 15, 2003
    Messages:
    326
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Aldershot
    Ratings:
    +5
  3. CH3

    CH3
    Active Member

    Joined:
    Jun 27, 2002
    Messages:
    169
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    Thanks. Definitely a freeview box wanted, otherwise it's 2 boxes if u see what I mean..
     
  4. simon123

    simon123
    Active Member

    Joined:
    May 14, 2003
    Messages:
    296
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +7
    pace,thompson with or without top up ,nokia,panasonic,strong,triax,daewoo i think.

    i recomend the pace if you can get hold of one,then panasonic then thompson

    but they all work
     
  5. rozzar

    rozzar
    Active Member

    Joined:
    Sep 29, 2002
    Messages:
    1,046
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    41
    Location:
    Braintree
    Ratings:
    +23
    pioneer dtf100 also has rf modulator although it is discontinued. means there will be bargains :D
     

Share This Page

Loading...