Question FOXSAT-HDR

Discussion in 'Satellite TV, Sky TV & FreeSat' started by kengv, Jan 11, 2017.

  1. kengv

    kengv
    Standard Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    6
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I've got a FOXSAT-HDR and a Panasonic TX-P42G10B TV. The picture, from the FOXSAT-HDR has a grey bar down either side. This has just started. It has been O.K. up to now.
    The picture is compressed and is cut off top and bottom. This is only displayed on some channels. I have been though all settings but can't get a normal picture.
    Anybody got any suggestions?
     
  2. kevkbuk

    kevkbuk
    Well-known Member

    Joined:
    Jan 27, 2011
    Messages:
    5,988
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    133
    Ratings:
    +1,169
    Have you tried the Wide button?
     
  3. kengv

    kengv
    Standard Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    6
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have managed to 'fix' it. It was the TV. I can get a full picture with the 'picture' setting at games but the grey bars are there with any other setting.
    Thanks for your suggestion.
     
  4. kevkbuk

    kevkbuk
    Well-known Member

    Joined:
    Jan 27, 2011
    Messages:
    5,988
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    133
    Ratings:
    +1,169
    Then try the TVs wide button?
     
  5. kengv

    kengv
    Standard Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    6
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I don't have a button marked 'wide'. Which one is it?
     
  6. kevkbuk

    kevkbuk
    Well-known Member

    Joined:
    Jan 27, 2011
    Messages:
    5,988
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    133
    Ratings:
    +1,169
    Dunno, could also be named Aspect, read the manual. It's for changing the widescreen mode or aspect ratio of the picture.
     
  7. kengv

    kengv
    Standard Member

    Joined:
    Oct 29, 2009
    Messages:
    6
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I tried that, nothing happens. Anyway its fixed now. Thanks.
     

Share This Page

Loading...