1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Forum sticking on "Last Day" postings.

Discussion in 'Digital TV & Video Players & Recorders' started by ROYOLD, Aug 19, 2005.

Tags:
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ROYOLD

    ROYOLD
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 5, 2005
    Messages:
    3,898
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Royton, Oldham. Lancs.
    Ratings:
    +297
    I have noticed, as has been previously noted, that when entering this PVR & VCR section of the AV Forums that the postings are only showing the last day.
    Despite setting the box in "Display Options" at the bottom of the page to "last year" this option still reverts to "last day" after I have made a posting and click
    on the forum jump window at the bottom right.
     
  2. LV426

    LV426
    Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 14, 2000
    Messages:
    12,756
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Somewhere in South Yorkshire
    Ratings:
    +4,909
    Yes, thanks. Happens to me, too. I've raised it........
     
  3. LV426

    LV426
    Administrator Staff Member

    Joined:
    Jul 14, 2000
    Messages:
    12,756
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Somewhere in South Yorkshire
    Ratings:
    +4,909
    ...and it has been fixed. Closing thread.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Loading...