1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Forum links with outlook express.

Discussion in 'Desktop & Laptop Computers Forum' started by Timh, Jan 25, 2004.

  1. Timh

    Timh
    Well-known Member

    Joined:
    Sep 14, 2000
    Messages:
    4,819
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Altair-4
    Ratings:
    +140
    I have just change my internet provider from AOL dial up to Tiscali 3X broadband. I have not used outlook express for a couple of years, but I do remember that the links from this forum were highlighted in my email and I could click on them, and go straight to the post, but now they don't seem to work even though they are highlighted and the cursur does change to a hand.
    I have checked the setting in Express, but failed to find a cure.

    Can anyone help?

    Thanks

    P.S not sure if this should be in general chat :confused:
     
  2. KraGorn

    KraGorn
    Active Member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    4,740
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Warrington
    Ratings:
    +27
    I don't ue OE but generally that happens when there's a problem with the registry settings for your default web browser, OE doesn't know how to activate it to to pass it the URL.

    Could the default browser setting have been disturbed as well?

    Could try re-setting IE, or whatever, to be the default browser would prod it to fix-up the registry.

    If it's not that then I don't really have a clue.
     
  3. Timh

    Timh
    Well-known Member

    Joined:
    Sep 14, 2000
    Messages:
    4,819
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Altair-4
    Ratings:
    +140
    I will take a look at the IE settings.
    Thanks
     
  4. Timh

    Timh
    Well-known Member

    Joined:
    Sep 14, 2000
    Messages:
    4,819
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Altair-4
    Ratings:
    +140
    Fixed it :)
    Re-setting IE worked :D

    Thanks
     
  5. KraGorn

    KraGorn
    Active Member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    4,740
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Warrington
    Ratings:
    +27
    :) .. these sort of glitches are annoying 'cos mostly you never get told what the problem is, let alone given a clue as to how to solve it.
     

Share This Page

Loading...