1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Firefox - smilies problem

Discussion in 'General Chat' started by Mep, Jul 8, 2005.

  1. Mep

    Mep
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 25, 2004
    Messages:
    9,552
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Ratings:
    +472
    has anybody had a problem adding smilies with firefox (i select one and instead of adding it it takes me to the top of the screen).....and more to the point resolved it?......don't have the problem with my desktop, just the lap top....desktop runs xp home and laptop xp pro.
     
  2. eviljohn2

    eviljohn2
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 8, 2002
    Messages:
    7,529
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Near London.
    Ratings:
    +208
  3. Mep

    Mep
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 25, 2004
    Messages:
    9,552
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Ratings:
    +472
    am using same version
     
  4. HMHB

    HMHB
    Distinguished Member

    Joined:
    Nov 11, 2001
    Messages:
    25,561
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Nottinghamshire
    Ratings:
    +3,894
    I sometimes get a display problem where it doesn't display the whole of the page, so the reply button is only half displayed
     
  5. Mep

    Mep
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 25, 2004
    Messages:
    9,552
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Ratings:
    +472
    haven't had that but just also found it doesn't work when you select forum information from the top menu bars
     

Share This Page

Loading...