1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Ferguson went phut.

Discussion in 'General TV Discussions Forum' started by Rapid 17, May 11, 2005.

  1. Rapid 17

    Rapid 17
    Active Member

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Messages:
    894
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +78
    Hi peeps. I have a Ferguson 33" standard nicam tv which has stopped working. Model number T78N. I switched it on and when the picture appeared i then pressed the button for teletext and there was a phut sound like a fuse blowing. The set then went into the standby mode with the red light on. I can't get it to switch on again. Does this sound like a major repair job ? The set is 7 years old and apart from the on/off switch being stuck in the on position it has never broken down before . Best wishes, Geoff.
     
  2. GGTVBD

    GGTVBD
    Well-known Member

    Joined:
    Feb 5, 2004
    Messages:
    3,396
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Bradford, West Yorkshire.
    Ratings:
    +324
    Geoff,

    Probably the LOPT (line output transformer).

    Approx cost £80-£100 all in.

    A. Dork
     
  3. Rapid 17

    Rapid 17
    Active Member

    Joined:
    Jan 14, 2005
    Messages:
    894
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    28
    Ratings:
    +78
    Thanks for the reply Arthur. :thumbsup:
     
  4. GGTVBD

    GGTVBD
    Well-known Member

    Joined:
    Feb 5, 2004
    Messages:
    3,396
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    106
    Location:
    Bradford, West Yorkshire.
    Ratings:
    +324
    You're welcome. :)

    Nice to see manners are still in fashion in some parts of the country.

    A. Dork
     

Share This Page

Loading...