F1 on RTL 19.2E

Discussion in 'Satellite TV, Sky TV & FreeSat' started by TJT1, Aug 25, 2018.

Tags:
  1. TJT1

    TJT1
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 29, 2011
    Messages:
    4,820
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    East Sussex, UK
    Ratings:
    +1,139
    Can someone please tell me the TP etc required to get the F1 on RTL 19.2E (or is it on a different sat group?). I have checked out all the RTL channels that I have tuned on 19.2E and there is no F1 at the moment (practice 3, Sat 10:05 GMT)
     
  2. davemurgatroyd2

    davemurgatroyd2
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 26, 2004
    Messages:
    8,600
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    133
    Location:
    Oxford
    Ratings:
    +1,335
  3. TJT1

    TJT1
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 29, 2011
    Messages:
    4,820
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    East Sussex, UK
    Ratings:
    +1,139
    Thanks for that Dave. Good link.
    I'll have another look around when quali starts then
     
  4. TJT1

    TJT1
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 29, 2011
    Messages:
    4,820
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    East Sussex, UK
    Ratings:
    +1,139
    I found that 6 out of the 11 RTLs that I have tuned had the F1 on it during quali.
     
  5. 1080 jawbreaker

    1080 jawbreaker
    Well-known Member

    Joined:
    Nov 30, 2004
    Messages:
    3,300
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Ratings:
    +906
    there was a fta feed on 7e, French/Belgium coms, a better option than rtl as there are no ads and in HD
     
  6. TJT1

    TJT1
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 29, 2011
    Messages:
    4,820
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    East Sussex, UK
    Ratings:
    +1,139
    Thanks for the info. I don't have a motor or an LNB pointing at 7E. :(Perhaps I should have. I've got a spare LNB and input on my DiSEqC switch. Just wonder if my cross-boom is long enough.:D

    Got the TP details please?
     
  7. Monster900

    Monster900
    Active Member

    Joined:
    Dec 30, 2011
    Messages:
    161
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +12
    Ok. On my TM-5402 I've got 12.188(H) / 27.500 on 19.2.

    Hope that helps.

    This weekend Belgian F1 GP is also on C4 live.
     
  8. TJT1

    TJT1
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 29, 2011
    Messages:
    4,820
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    East Sussex, UK
    Ratings:
    +1,139
    Thanks.

    Yep, I know that, but just checking for when it ain't. Must dash to watch the F1 on CH4. Start in 25 mins.
     
  9. pedro2000uk

    pedro2000uk
    Well-known Member

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Messages:
    5,667
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Cheshire
    Ratings:
    +1,085
    BTW. Outside broadcadt (sports) feeds generally need bigger better setups to receive them as they are generally transmitted in a bandwidth cost saving format with better equipment at the transmission & receiving ends to keep high one off outside broadcast to studio costs down compared to regular broadcasts that use wider bandwidth & more forgiving formats that can be easily received on smaller domestic dishes & receivers but the costs equations are completely different.

    Some OSB feeds can be caught on smaller dishes though, interestingly some on 28.2/5e.
     

Share This Page

Loading...