Dismiss Notice
Attention AVForums app / Tapatalk users
Sadly GDPR means that, from 25th, we can no longer offer access to AVForums via the branded app or Tapatalk.
Click here for more information.

Enabling component in on a 50MXE1

Discussion in 'Plasma TVs Forum' started by Kaz, Dec 16, 2004.

  1. Kaz

    Kaz
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    friend of mine's been upgrading leads un stuff on his Pio 50MXE1 since I caught him feeding s-video into it for TV and DVD :oops: I think that's actually a crime isn't it?

    So he got some component leads and RCA to BNC adaptors 'cause he's got the the BNC inputs :suicide:

    But he can't select input 2 which is his component input of his card?
    He can't even get to the integrator menu as I can on me 43MXE-1.
    Any ideas?
     
  2. m_j_s

    m_j_s
    Standard Member

    Joined:
    Nov 9, 2004
    Messages:
    11
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Melbourne
    Ratings:
    +0
    You have said that the component input is no 2 on the card. This is not the same as the Pio card in which the 5xBNC is technically input 5 in total (or 3 on the card)

    Does he have a Pio card or some other maufacturer's card instead eg Aurora?

    Might this be affecting things?

    If he does have the Pio card, as I do, then he should select input 5 and configure to component in the normal menu
     
  3. Kaz

    Kaz
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    yeah good question, my component in is on input 5. I'll ask about what type of card it is...
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice