1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

emulator

Discussion in 'PS Vita Forum' started by Baron Von Doom, Sep 3, 2005.

Tags:
  1. Baron Von Doom

    Baron Von Doom
    Active Member

    Joined:
    Mar 15, 2005
    Messages:
    1,524
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    worthing
    Ratings:
    +140
    ive downloaded a couple of emulators including snes9x and cant seem to get them to do anything. ive got a couple of roms as well. (i own the original games from way back as well.) ive tried following some guides but must be going wrong somewhere.
    im using version 1.50
    can anyone tell me exactly where im meant to put all the files.
    also got doom and cant get that to work either
     
  2. Baron Von Doom

    Baron Von Doom
    Active Member

    Joined:
    Mar 15, 2005
    Messages:
    1,524
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    worthing
    Ratings:
    +140
    anyone?
    does anyone know if doom will work on version 1.50 or only 1.0
     
  3. dUnKle

    dUnKle
    Well-known Member

    Joined:
    Jan 1, 2001
    Messages:
    13,476
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Ratings:
    +1,406
    No idea - but I guess this is where I regret upgrading to 2.0
     
  4. Baron Von Doom

    Baron Von Doom
    Active Member

    Joined:
    Mar 15, 2005
    Messages:
    1,524
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    worthing
    Ratings:
    +140
    ive managed to get a pacman game and tetris working but these didnt need any other programs to get going. just copied them straight to the games folder on the card. there was only 2 folders to copy accross for each. doom has a few and cant work out where they all go.
     
  5. Floyd AVF

    Floyd AVF
    Moderator

    Joined:
    Jan 22, 2004
    Messages:
    23,397
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Pontefract
    Ratings:
    +3,648
    Are you using the KXploit tool to get stuf working for version 1.5?
    If not, I suggest you download it.
    I've used the Snes & MD emulators and all Roms work with no problems. Doom also runs fine (I've a U.S 1.5 version PSP by the way)
     
  6. Baron Von Doom

    Baron Von Doom
    Active Member

    Joined:
    Mar 15, 2005
    Messages:
    1,524
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    worthing
    Ratings:
    +140
    ive just managed to get doom working and an atari 2600 emu working. can get a red screen with text on for snes emulator but no games. i presume they appear in a list like atari one.
    what folder are you roms in?
     
  7. Floyd AVF

    Floyd AVF
    Moderator

    Joined:
    Jan 22, 2004
    Messages:
    23,397
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Pontefract
    Ratings:
    +3,648
    Roms are just in the root folder of the emulator
     

Share This Page

Loading...