Elite with Charge&Play adapter?

redstanza

Active Member
Anyone tried charging their controller up yet with the old C&P adapter?

I'm not having good results really.

The Elite has been 'off' most of the day charging up controller.
Red Light is illuminated as it should be.

not sure if its just me being paranoid, but i'm sure its never taken this long before.

We are talking probably 9 hrs now, and the red light is still illuminated on the adapter.

Any experiences with this yet anybody?
 

jommy999

Active Member
mine was good and charged up ok, the color wouldnt make different to me , to be honest ,it look really nice with black and white , i like it tho, :smashin:
 

redstanza

Active Member
Well obviously something aint quite right at my end.

I'm doing everything as i did with the old xbox, but that red light seems to be staying put.

Ive just powered the elite up, i'll leave it on for a while see if it makes any difference.

thanks for your comment though.
 

Se777eN

Distinguished Member
Took mine 4 hours to charge i got the black P&C kit.
 

redstanza

Active Member
update: The red light had not gone out, but i unplugged it anyway and was just using it for a couple of hours.

It appears to have charged ok.

Just my light didnt turn green :thumbsdow

anyway, thanks for comments hopefully it'll be ok.
 

jommy999

Active Member
update: The red light had not gone out, but i unplugged it anyway and was just using it for a couple of hours.

It appears to have charged ok.

Just my light didnt turn green :thumbsdow

anyway, thanks for comments hopefully it'll be ok.

if i were you , i'd just leave it on till it turn green , it did happen with mine sometimes too , :smashin:
 

The latest video from AVForums

Star Wars Andor, Woman King, more Star Trek 4K, Rings of Power & the latest TV, movies & 4K releases
Subscribe to our YouTube channel
Support AVForums with Patreon

Top Bottom