1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

E95 passthrough puzzler

Discussion in 'Blu-ray & DVD Players & Recorders' started by bk8, Feb 11, 2005.

  1. bk8

    bk8
    Standard Member

    Joined:
    Dec 24, 2004
    Messages:
    26
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +2
    Here's an interesting one.

    I've got an original black Pace SKY box, a Sony FD1 TV and an E95. I have the E95 setup to passthrough RGB. Connections are as follows:

    SKY TV ---> E95 AV2
    E95 ---> TV AV1

    SKY VCR ---> TV AV2 (for watching while dubbing on E95)

    I noticed that when SKY is in STANDBY but the E95 and TV left on I can hear Channel 5 sound clearly and the picture is not purely black but flickering greyish as if there is some signal.

    When I completely unplug SKY then there is no more sound and no more signal.

    I think this didn't happen when I first got the E95 and only just started recently but I can't be sure doh.

    It's not affecting anything and everything seems to work fine but it's bugging me now. Any ideas?

    Thinking about it more it seems it started when I connected SKY VCR to TV AV2 composite which I did last week. Could it be something with the TV passing some signal back to SKY? There are some AV settings on the TV but I never really understood them and subsequently never touched them.
     
  2. bk8

    bk8
    Standard Member

    Joined:
    Dec 24, 2004
    Messages:
    26
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +2
    Well it turned out it was the TV settings. Something to do with AV2 output from the TV. Still don't understand it but just ignore this post sorry.
     

Share This Page

Loading...