DVDO Switch

Discussion in 'Cables & Switches' started by kocl, Apr 4, 2016.

Tags:
  1. kocl

    kocl
    Active Member

    Joined:
    Jan 8, 2003
    Messages:
    602
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    PORTUGAL
    Ratings:
    +14
    I have a DVDO Q6 running in AVR Mode that connect to my Anhtem 710.

    It happens very often that when switching between sources its shows only a blue screen. I don’t show image in any source despite de green led light.

    I must switch off and on the DVD0 to work again.

    What could be the problem?
     
  2. Joe Fernand

    Joe Fernand
    Distinguished Member AVForums Sponsor

    Joined:
    Jan 20, 2002
    Messages:
    27,803
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    The Borders
    Ratings:
    +3,296
    'What could be the problem?' - the Source, the Switch, the AVR, the Cables or the Display; take your pick.

    Is the Switch on the Input or Output side of the AVR?

    Is one Source more prone to the Blue Screen than others?

    Do you ever suffer the Blue Screen if you remove the Switch and go - Source > AVR > Display?

    How about Source > Switch > Display - any issues if you try that combination?

    Joe
     
  3. kocl

    kocl
    Active Member

    Joined:
    Jan 8, 2003
    Messages:
    602
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    PORTUGAL
    Ratings:
    +14
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice