1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

dvd32r software upgrade

Discussion in 'TAG McLaren Audio Owners' Forum' started by chiefski26, May 14, 2005.

  1. chiefski26

    chiefski26
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    hi all
    i have a dvd32r and would appreciate details on how to update the software and what is needed.
    many thanks
    sukh
     
  2. AMCross

    AMCross
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 3, 2003
    Messages:
    5,663
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Livingston,Scotland
    Ratings:
    +187
    Download the latest software from http://www.iaguk.com/tma/tmaindex.htm and also the tma upgrade wizard program

    and then the hard part finding a cheap TMA update cable which i believe is now nearly £100


    try ebay first (for a cheap cable)or depends where you are a local forum member maybe able to help :thumbsup:
     
  3. AMCross

    AMCross
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 3, 2003
    Messages:
    5,663
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Livingston,Scotland
    Ratings:
    +187
    but then again what is your software version at the moment

    i do not think any more software updates will happen so the cost of a cable will be very costly

    the software version you have will be shown briefly in the front display on power up
     
  4. AMCross

    AMCross
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 3, 2003
    Messages:
    5,663
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Livingston,Scotland
    Ratings:
    +187
    when you click the link iag.com goto helpdesk the latest dvd32R software is V 3.85
     
  5. chiefski26

    chiefski26
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    hi,
    thanks for quick reply!!!!!!!!! im in london
    software is 3.75
    is it worth upgrading?
    cheers
     
  6. Kenny Glasgow

    Kenny Glasgow
    Well-known Member

    Joined:
    Apr 1, 2004
    Messages:
    3,346
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Livingston, Scotland
    Ratings:
    +225
    Try and borrow someone's cable but until then you should be fine! Can't remember what changed. :eek:
     
  7. AMCross

    AMCross
    Well-known Member

    Joined:
    Dec 3, 2003
    Messages:
    5,663
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    Livingston,Scotland
    Ratings:
    +187
    wasn't the difference between V3.75 and V3.85 something to do with the psm upgrade :confused:
     
  8. mabu

    mabu
    Member

    Joined:
    Mar 10, 2010
    Messages:
    128
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +3
    Same question... Are there any information what changed from 3.75 or 3.76 (in my case) to latest 3.85?
    Isn't it possible to make my own upgrade cable from a common serial cable? I read somewhere about the AV32R that the upgrade cable is just a RS485 standard?
     
  9. canavan

    canavan
    Standard Member

    Joined:
    May 30, 2004
    Messages:
    103
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Since you're in Germany, you can borrow my cable. Either pick it up in or near Cologne, or email me a prepaid DHL shipping label, and ship it back when you're done.
     

Share This Page

Loading...