DVD Region free

Discussion in 'Desktop & Laptop Computers Forum' started by steve k, Mar 27, 2004.

  1. steve k

    steve k
    Active Member

    Joined:
    Apr 15, 2001
    Messages:
    703
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Location:
    Birmingham
    Ratings:
    +53
    Can anyone tell me how to make my computer DVD reader/ writer region free, at the moment it can only be changed 5 times B4 it is frozen.

    Have been told there is some softwear that can make it region free.

    Thanks Steve :smashin:
     
  2. embee

    embee
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    plenty info here :smashin: not needed to do it myself so I can't offer you any advice

    edit: hope you feel comfortable flashing the firmware :D (if that's what you do)
     
  3. ldoodle

    ldoodle
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I'm using DVD Region Master with PowerDVD 5 and it works perfectly everytime... even with RCE disks, and on RPC-2 protected drives.

    :smashin:
     
  4. Setenza

    Setenza
    Well-known Member

    Joined:
    Jun 17, 2002
    Messages:
    3,349
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Ratings:
    +226
    DVD Region Free

    Try the above link. Flash upgrades to firmware can be risky. This software alternative works well on all laptops and PC's I've used in the last 3 years.
     
  5. nwgarratt

    nwgarratt
    Distinguished Member

    Joined:
    May 5, 2002
    Messages:
    27,208
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +3,046
    If you have XP or 2000. Try DVD43 (google search finds it).

    It is freeware and make the drive work as region free otherwise, I use Slysoft's AnyDVD.
     
  6. steve k

    steve k
    Active Member

    Joined:
    Apr 15, 2001
    Messages:
    703
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Location:
    Birmingham
    Ratings:
    +53
    Thanks everyone who has replied :clap:
     
  7. h0l1yw0od

    h0l1yw0od
    Active Member

    Joined:
    Nov 16, 2000
    Messages:
    477
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +13
    Good thread!! :thumbsup: I just got DVD43 and it seems to work. The only problem it seems to have is with my R4 copy of Reservoir Dogs but it eventually played so i guess it s alright. Thanks :clap:

    I wish it would work with Windows Media Player too as i love the little window you can have on the toolbar showing video.
     
  8. Reiner

    Reiner
    Active Member

    Joined:
    Jul 16, 2000
    Messages:
    3,316
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    61
    Location:
    Germany
    Ratings:
    +13
    Moved to here.

    Reiner
    Moderator, AV Forums
     
  9. esta56

    esta56
    Member

    Joined:
    Jun 18, 2003
    Messages:
    195
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Grays, Essex
    Ratings:
    +8
    I don't understand why you need to 'flash' anything. I use AnyDVD and that takes care of everything, not had a problem yet.
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice