1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Dvd Decrypter Problem

Discussion in 'Blu-ray & DVD Players & Recorders' started by phelings, Oct 7, 2004.

  1. phelings

    phelings
    Banned

    Joined:
    Jul 24, 2003
    Messages:
    1,025
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    I have been using dvd decrypter on my laptop to convert DVD+RW discs to DVD-R.However,converting DVD+R seems to be a problem.While trying to copy to the hard drive the log gives a "Pack header not found" reading multiple times.When it reaches 99% copied,it always follows with an error or failed reading.DVD FAB,DVD SHRINK,&NERO also fail to copy.Anyone know a way round this
     
  2. Rasczak

    Rasczak
    Distinguished Member

    Joined:
    Apr 3, 2002
    Messages:
    21,151
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Argyll
    Ratings:
    +2,217
    Trey importing into an authoring programme such as TMPG Encoder Author. You'll need to re-design the menus etc. You can download a trial version valid for 15 or so days if you only have a few disks to convert.
     
  3. phelings

    phelings
    Banned

    Joined:
    Jul 24, 2003
    Messages:
    1,025
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    OK,thanks.I'll give it a go
     
  4. phelings

    phelings
    Banned

    Joined:
    Jul 24, 2003
    Messages:
    1,025
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    Every time I try to open the browse feature to place VIDEO TS into the video file section it comes up"unsupported".
    I give up
     
  5. Rasczak

    Rasczak
    Distinguished Member

    Joined:
    Apr 3, 2002
    Messages:
    21,151
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Argyll
    Ratings:
    +2,217
    Sounds like it might be a corrupted disk - I've probably got some suitable links at home (I'm away in Plymouth at present and GRPS so my internet is 'limited') - so I will have a look tomorrow (Saturday).
     
  6. phelings

    phelings
    Banned

    Joined:
    Jul 24, 2003
    Messages:
    1,025
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    It happens on all my +R discs,but not +RW.I have been wondering if this is all to do with the problems on my 880(pile of crap).I think all the +R recordings it did are corrupted in some way and thats why none of the programs will read them properly.Very annoying
     

Share This Page

Loading...