1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

DV29 Display Problem with DVD-A

Discussion in 'Arcam Owners' Forum' started by VoltronUS, Feb 1, 2005.

  1. VoltronUS

    VoltronUS
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I have a DV29 connected to a plasma display by HDMI. I have learned that the display has to be on before the DVD-A starts, or some kind of trigger signal over the HDMI restarts the DVD for some reason. That was discussed in an earlier thread. My continuing but not consistent problem is this: After I hit play on the DV29 with the display already on and tuned to the right input, the video display starts up, I can make selections from the menu, etc., but as soon as I select "play" the video display will freeze for a second and then cut out altogether. The music plays but the still pictures or song information that I know are there will not be displayed. And this flaw will happen one time I play a disc and then not happen the next time I play the same disc. It seems--sometimes--that stopping the disc and turning off the DV29 will make a difference.

    Anyone else experience this kind of behavior? :confused:
     
  2. Crustyloafer

    Crustyloafer
    Well-known Member

    Joined:
    Sep 12, 2003
    Messages:
    9,517
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Edinburgh
    Ratings:
    +1,239
    I haven't had any problems running my DV29 via HDMI/DVI to me Sharp projector.
     
  3. VoltronUS

    VoltronUS
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Thanks Crusty. Other than sending this question to Arcam support, I am also thinking about trying the component connection to see if the same thing happens.
     

Share This Page

Loading...