1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Does the PS2 do component ?

Discussion in 'Playstation Forums' started by dUnKle, Feb 11, 2005.

  1. dUnKle

    dUnKle
    Well-known Member

    Joined:
    Jan 1, 2001
    Messages:
    13,476
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Ratings:
    +1,406
  2. buzlightyear

    buzlightyear
    Active Member

    Joined:
    Oct 8, 2002
    Messages:
    945
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    46
    Location:
    London
    Ratings:
    +116
    The option would be under video modes when you boot up without a disc in, i know the Silver PS2's had it, my very early model works ok with component cables but doesnt actually do Prog Scan which i guess you want.
     
  3. gizlaroc

    gizlaroc
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 26, 2001
    Messages:
    8,735
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Norwich
    Ratings:
    +625
    All ps2 units will work with compoenent and will run the progressive games fine, maybe the DVD playback became progressive with the version 10 units?
     
  4. dUnKle

    dUnKle
    Well-known Member

    Joined:
    Jan 1, 2001
    Messages:
    13,476
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Ratings:
    +1,406
    It just for games - not DVD - that im after it - so ordered a cable

    just easier to connect up now I have my Plasma - whats the betting that GT4 dont have 1080 for the UK
     
  5. gizlaroc

    gizlaroc
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 26, 2001
    Messages:
    8,735
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Norwich
    Ratings:
    +625
    I have the Jap version and not even tried it yet.
    May as well have waited for the US release!
     
  6. movie_fan

    movie_fan
    Active Member

    Joined:
    Dec 18, 2004
    Messages:
    400
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +8
    Does anyone know anywhere else to buy the IXOS XPP04 cable, because Tvcables sells to UK only?
     

Share This Page

Loading...