1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

diva88 - possible picture problem, advice please.

Discussion in 'Arcam Owners' Forum' started by silverx, Jun 5, 2004.

  1. silverx

    silverx
    Standard Member

    Joined:
    Sep 22, 2003
    Messages:
    36
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I have a diva88 (not progressive) playing into a Panasonic PW6 via component. I have a problem playing most region 1 discs - There is a dark, reddish, band across the top of the picture when viewing 16:9 films/tv on a lot of discs - but not all. It is only noticable when the picture is quite dark but can be irritating.

    Has anyone heard of, or seen this problem before? If so is there a fix? I'd be grateful for any advice. :confused:
     
  2. Cameron

    Cameron
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    you could try looking at your setup options for the dv88 and see if its set for PAL, NTSC or AUTO.

    CaM
     
  3. silverx

    silverx
    Standard Member

    Joined:
    Sep 22, 2003
    Messages:
    36
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    thanks for idea but unfortunately still does it on auto and ntsc :(
     
  4. Cameron

    Cameron
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    hm, are you sure its not the tv's settings? I know on my projector that for region 1 dvd's I have to set it to sync with the new region.

    CaM
     

Share This Page

Loading...