Dinosaur & Sony 7700

Discussion in 'Movie Forum' started by Norman, Feb 19, 2001.

  1. Norman

    Norman
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 14, 2000
    Messages:
    1,703
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    116
    Location:
    Herne Bay
    Ratings:
    +561
    I've only just got around to watching this 2-disc set, and found four sequences during the film that paused and jumped back.
    I know this is a problem disc for many players, but my Sony 7700 has thus far had an exemplary record playing all troublesome DVD's and I was surprised to see this problem.
    One particular scene that shows up the fault is Chapter 19, Carnotaurs. A few seconds after the start of this chapter, when the Carnotaurs enter the cave, the picture freezes, jumps, freezes and jumps again and then continues normally.

    Has anyone else with a Sony 7700 had problems with this disc, or is my disc just faulty?
     
  2. Norman

    Norman
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 14, 2000
    Messages:
    1,703
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    116
    Location:
    Herne Bay
    Ratings:
    +561
    I spoke to Play247 today, and this is the same fault that is occuring with other players. Its the first time my Sony 7700 has been tripped up by a disc.
    Play have told me to return it for a full refund.
     
  3. Black 5

    Black 5
    Active Member

    Joined:
    Jul 19, 2000
    Messages:
    367
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    19
    Location:
    Isle of Man
    Ratings:
    +3
    Norman,

    My 7700 plays this perfectly - which multi-region modification do you have?

     
  4. gargoyle

    gargoyle
    Active Member

    Joined:
    Nov 8, 2000
    Messages:
    630
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    birmingham
    Ratings:
    +24
    I've just bought 'Dinosaur' - great film , but check out those grinding halts! I use a samsung 709 (modified) and have so far had no problems but this has to be the worst disc ever - are there any replacements planned?
     
  5. Norman

    Norman
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 14, 2000
    Messages:
    1,703
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    116
    Location:
    Herne Bay
    Ratings:
    +561
    It's got a Links Electronics Paragon Upgrade in it. The firmware is 9.5 (I know the current version is 9.6).
    It's a real downer, becuase until now my players had no problem with any disc, i.e Matrix, T2 Ultimate etc.
    I think I'll goto the Links site and ask them.
     
  6. Norman

    Norman
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 14, 2000
    Messages:
    1,703
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    116
    Location:
    Herne Bay
    Ratings:
    +561
    Links told me that its the disc that ats fault.
    I think they are going to re-master it, so we sould be able to re-purchase it in the near future.
     
  7. Black 5

    Black 5
    Active Member

    Joined:
    Jul 19, 2000
    Messages:
    367
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    19
    Location:
    Isle of Man
    Ratings:
    +3
    Norman,

    I do believe there was a cock up with the disc and you should be able to get your's replaced. My Sony is a Paragon multiregion hack also from Links so maybe it is the disc that's got to go [​IMG]
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice