Digisender fault?

Discussion in 'Satellite TV, Sky TV & FreeSat' started by MR2Harvey, Nov 21, 2003.

  1. MR2Harvey

    MR2Harvey
    Active Member

    Joined:
    Sep 29, 2003
    Messages:
    460
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    I have just got a digisender and connected my dvd player downstairs to test out with my tv directly upstairs. The picture is good but the sound is iffy when subtitles show and on the computer generated menu. The sounds has a lot of interference for as long as the subtitles are on screen or always when using the setup menu of the dvd player. I have tried all the 4 channels no effect. Is this normal? not that I shall be using the subtitles but if its faulty i will take it back to argos tomorrow.


    Cheers


    Harvey
     
  2. Fernsehman

    Fernsehman
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
  3. Darren Blake

    Darren Blake
    Active Member

    Joined:
    Apr 28, 2003
    Messages:
    620
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Norwich, UK.
    Ratings:
    +15
    Brining this one back from the dead:

    I have a similar problem, but it is noise when using the Sky programme guide, information bar or channel bar. Seems to only appear when there are "graphics" on the screen. "Normal" pictures are OK.

    No information on the AEI forum. Anyone got any more information on here?
     

Share This Page

Loading...