Denon2802

Discussion in 'AV Receivers & Amplifiers' started by IAN, Jun 27, 2002.

Tags:
  1. IAN

    IAN
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Please excuse my ignorance but until last week this amp was fine but now every time I press a command button on my Tosh DVD I keep getting a loud crack from my right front speaker.Also when I use the test tone there is a loud crack not only when the test tone is first activated but also just before the centre and rear right speakers.I've checked all wiring but cant help thinking that I'm just doing something wrong somewhere and its not the amps fault.I've even swapped speakers and cables but to no avail.Any suggestions gratefully received.
     
  2. Electric Mayhem

    Electric Mayhem
    Distinguished Member

    Joined:
    Mar 16, 2001
    Messages:
    10,629
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    United Kingdom
    Ratings:
    +2,233
    Hi

    Have you called Denon??

    Give them a buzz and ask to speak to Keith Prady, he´s their technical guy.

    Number is on their website (or email them)

    www.denon.co.uk

    Doublecheck all the cabling etc, short of that, dont know what else to suggest.
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice