1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Denon DHT500 SD Multiregion?

Discussion in 'Home Cinema Buying & Building' started by sofasurfer, Nov 11, 2004.

  1. sofasurfer

    sofasurfer
    Active Member

    Joined:
    Dec 16, 2003
    Messages:
    1,451
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    63
    Ratings:
    +101
    Hi there,first post but can anyone help me out?

    Ihave read that you can make the Denon DHT 500 SD multiregion via a download.

    Where can I get it from?

    Help much apreciated :)
     
  2. neil20v

    neil20v
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi mate you definately can make it multi region.....I bought one already converted from www.superfi.co.uk

    Regards
    neil
     
  3. telcom1

    telcom1
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
  4. bchohan

    bchohan
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hello

    I went to the link provided by telcom1 but still not able to get firmware for DHT 500 to make it multi region. If anyone knows where I can get the image of the CD that would be greatly appreciated.

    Thanks
     
  5. SkyJawa

    SkyJawa
    Active Member

    Joined:
    Sep 26, 2004
    Messages:
    193
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3
  6. chiily

    chiily
    Standard Member

    Joined:
    Oct 17, 2003
    Messages:
    25
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +1
    Just to confirm, flashed my Denon 500SD last night, now multi region, the firmware works :)

    Thanks.
     
  7. mekonj

    mekonj
    Active Member

    Joined:
    Feb 26, 2005
    Messages:
    153
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Reading
    Ratings:
    +4
    Does anyone know where I can get a similar multiregion upgrade (one I can download and flash the player myself) for the Denon DHT550SD?

    Just trying to save a few squids when I finally get round to buying it!!
     
  8. zero_cool

    zero_cool
    Standard Member

    Joined:
    Sep 7, 2005
    Messages:
    83
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    Hey,
    I was just looking at this site. Where it says:

    Then burn the firmware file to disk with a dummy file called AADUMMY.XXX

    What exactly does it mean. Just take any old file off of your comp that is more than 40MB, rename it to AADUMMY.XXX and then burn it to the disc with the firmware?

    Thanks
     
  9. caltune

    caltune
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Thats what i did last week and managed to muck the system up!!! I downloaded the file and burnt it together with a file of about 40mb, burnt it put in the denon the screen went black it then said 'erase' with a load bar then 'write' with a load bar then finished. I ejected the disk turned it off tuned it back on again there was some clicking and then it came up 'mecca err' :oops: I rang denon they said do a factory reset which is back skip, stop then hold back skip for seven sec's all on the dvd unit, i did that and it still came up mecca err. So now the shop that i bought it off is picking it up on tuesday so i will keep you posted.
     
  10. zero_cool

    zero_cool
    Standard Member

    Joined:
    Sep 7, 2005
    Messages:
    83
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +1
    Hmmmm......Might leave that one then!
     
  11. jcamp1

    jcamp1
    Standard Member

    Joined:
    Nov 9, 2005
    Messages:
    28
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    York
    Ratings:
    +0
    I still don't understand that instruction on http://www.leedsdig.plus.com/.

    The second file just follows a link to some text. What exactly do I burn to CD. The first file and a dummy file I understand but what about this checksum thingy??!

    Thanks

    (FIRST POST!!!!!!!!!!!! :thumbsup: )
     
  12. stuart27

    stuart27
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Just tried to download the multi-region fix for the 500sd and forgot to follow the full instructions about leaving the DVD drawer open when switching off / on.

    Problem now is when I switch on, the dvd drawer won't open and I get a mech error message.

    Any ideas if this is fixable....or have I just blown £400???

    hope someone can help out an old fool!
     
  13. mairclan

    mairclan
    Standard Member

    Joined:
    Sep 20, 2007
    Messages:
    18
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Just bumping this as it is exactly what I am after but the link supplied no longer seems to work...
     

Share This Page

Loading...