1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Denon 500 cutting out

Discussion in 'Home Cinema Buying & Building' started by Horsefruit, Mar 5, 2005.

  1. Horsefruit

    Horsefruit
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    I've just purchased a Denon 500 and spent the evening setting it up. After following the simple initial set up I inserted a cd and noticed that every 20 seconds the subwoofer and centre speaker were cutting out for about 5 seconds. This continued to happen when I played a dvd, but then after 20 minutes or so of the film the cutting out seemed to stop. Has any one else experienced this? Other than this, the sound and picture are superb.
    Cheers.
     
  2. wicket

    wicket
    Active Member

    Joined:
    Nov 23, 2004
    Messages:
    493
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Middlesbrough
    Ratings:
    +10
    No it hasn't happened to me. If it did I think it would disconnect everything and reconnect it just to see if that made a difference, then if not report the fault to the seller straightaway.
     
  3. Judders

    Judders
    Standard Member

    Joined:
    Oct 31, 2004
    Messages:
    154
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Basingstoke
    Ratings:
    +0
    Never happened to me before. Definitely sounds like a fault. I'd go with Wicket and report it straight away if the issue persists.
     

Share This Page

Loading...