Denon 1910 firmware

Discussion in 'Blu-ray & DVD Player Multiregion Hacks' started by neonmod, Nov 9, 2004.

  1. neonmod

    neonmod
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi,

    has anyone got the firmware for the denon 1910 yet?

    Searched but everyone says they are waiting for it!

    Could someone send me a copy of the iso file or the file that i burn to CD.

    Thanks.
     
  2. Stellavision

    Stellavision
    Active Member

    Joined:
    Apr 7, 2003
    Messages:
    2,398
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Southsea, UK
    Ratings:
    +102
    I'm also trying desperatly to get hold of Ver 1.10 of the 1910 firmware.
    If anyone can help me out I would really appreciate a pm.
     
  3. GrahamMG

    GrahamMG
    Well-known Member

    Joined:
    May 8, 2004
    Messages:
    4,459
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    UK
    Ratings:
    +194
    Me too....
     
  4. svrmarty

    svrmarty
    Standard Member

    Joined:
    Dec 16, 2004
    Messages:
    13
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    if still needed for code2, send me a pm with your email and i'll send you 1.10
     
  5. GrahamMG

    GrahamMG
    Well-known Member

    Joined:
    May 8, 2004
    Messages:
    4,459
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    86
    Location:
    UK
    Ratings:
    +194
    Is that code free or just R2??
     
  6. svrmarty

    svrmarty
    Standard Member

    Joined:
    Dec 16, 2004
    Messages:
    13
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    i didn't found a MR firmware till yet, if anyone can help me out it would be fine.

    this is just code 2 (europe)
     
  7. Stellavision

    Stellavision
    Active Member

    Joined:
    Apr 7, 2003
    Messages:
    2,398
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    66
    Location:
    Southsea, UK
    Ratings:
    +102
    Shame! :mad:
     
  8. Rick1486

    Rick1486
    Standard Member

    Joined:
    Feb 22, 2003
    Messages:
    573
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Oxfordshire
    Ratings:
    +0
    I've got a 2910 - will that need a firmware upgrade and if so how do I find out what version of firmware is currently running and where do I get the firmware from lads?
    Cheers
    Rick
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice