Death Race and Sony BDP350

Discussion in 'Blu-ray & DVD Players & Recorders' started by Nacla, Feb 11, 2009.

  1. Nacla

    Nacla
    Standard Member

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    88
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    11
    Ratings:
    +1
    Hi,
    Just played Death Race on my Sony and from about 1Hr 19Mins the disc freezes and then skips to 1hr 24mins!!!!!! have tried disc in my PS3 and it plays ok, disc is/or looks to be in perfect condition, no scratches or surface dust or finger prints. Any body any idea whats up. any help would be great

    Nacla
     
  2. Lunar Wolf

    Lunar Wolf
    Active Member

    Joined:
    Dec 9, 2008
    Messages:
    506
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +23
    Probably struggeling with the layer change.
     
  3. paulr2006

    paulr2006
    Distinguished Member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    9,528
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Nottinghamshire
    Ratings:
    +2,506
    Is your Firmware up to date?
     
  4. paulr2006

    paulr2006
    Distinguished Member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    9,528
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Nottinghamshire
    Ratings:
    +2,506
    Just tried it on my S350 & it works fine so could either be a faulty disc or FW issue. I think it's highly unlikely to be a layer change issue on BD at just over an hour in to the movie, the disc has too much space for this to be required.
     
  5. Redjay

    Redjay
    Active Member

    Joined:
    Sep 6, 2005
    Messages:
    1,140
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Rugby
    Ratings:
    +28
    I've had a few problems like this, the latest disc being Wanted.

    Even though the disc looked okay a good clean fixed all the issues.
     
  6. paulr2006

    paulr2006
    Distinguished Member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    9,528
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Nottinghamshire
    Ratings:
    +2,506
    I have viewed around 40 odd discs now without a hitch, however the first disc I viewed on this player out of the box was Wanted which would not initially load, I ejected it, restarted & it played fine! :confused:
     
  7. Nacla

    Nacla
    Standard Member

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    88
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    11
    Ratings:
    +1
    Hi all,
    Firmware is up to date.
    Disc Has been cleaned.
    Tried 3 times rebooting machine and still no luck.

    As i said disc plays well on PS3 but not on my 350, am going to take it back to HMV for an exchange.
    will let you know how i get on

    Nacla
     
  8. paulr2006

    paulr2006
    Distinguished Member

    Joined:
    Jun 30, 2007
    Messages:
    9,528
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Nottinghamshire
    Ratings:
    +2,506
    Good idea to eliminate the disc, if this does not cure the problem though I suggest you contact sony support as the player may need looking at. :)
     

Share This Page

Loading...