dansai handset hack for multi region

Discussion in 'Blu-ray & DVD Player Multiregion Hacks' started by pat clancy, Jan 9, 2002.

  1. pat clancy

    pat clancy
    Active Member

    Joined:
    Sep 10, 2000
    Messages:
    1,817
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    LONDON
    Ratings:
    +29
    how do i make this player multi region and disable the macrovision
     
  2. harris87

    harris87
    Standard Member

    Joined:
    Mar 17, 2001
    Messages:
    35
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    united kingdom
    Ratings:
    +0
    hi ya there,
    to make your player multi-region,and also diabling the macrovision
    1 press set up on your remote control 2 press the stop button 3 press the previous button
    4 press the next button
    you should see a factory set up screen on the tv.
    you will be able to toggle between which regions you would like.
    hope this helps..
     
  3. pat clancy

    pat clancy
    Active Member

    Joined:
    Sep 10, 2000
    Messages:
    1,817
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    LONDON
    Ratings:
    +29
    thanks for the hack,works fine,i must say what a good dvd player,it even plays my photo cds
     
  4. harris87

    harris87
    Standard Member

    Joined:
    Mar 17, 2001
    Messages:
    35
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    united kingdom
    Ratings:
    +0
    i am glad your hack works.
    had this player a few weeks ago and had to change it three times.
    because i was using to to audio cd's i noticed when playing through a hifi i noticed the sound was louder on the left channel more than the right.
    anyway glad your hacks..
     
  5. chrisp

    chrisp
    Standard Member

    Joined:
    Jan 6, 2002
    Messages:
    64
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    9
    Location:
    Essex, England
    Ratings:
    +0
    Hi guys

    Is this the Tesco machine?

    Will it play RCE DVDs?

    Any know issues other than the audio CD issue mentioned?
     
  6. pat clancy

    pat clancy
    Active Member

    Joined:
    Sep 10, 2000
    Messages:
    1,817
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    51
    Location:
    LONDON
    Ratings:
    +29
    yes crisp it is the tesco one,my local just got a big delivery in feltham,there are so many setting for this machine,left mono,right mono,but i must say i,ve had no problems,plays mp3s very well,cds are fine too,multiregion,and macro disabled,i recorded a rented dvd today,great,for £99 a steal,dts is brilliant.i was a bit worried about buy this machine,as i had a pioneer 515 before, i cant honestly tell the differance,maybe just a bit on cd playback
     
  7. chrisp

    chrisp
    Standard Member

    Joined:
    Jan 6, 2002
    Messages:
    64
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    9
    Location:
    Essex, England
    Ratings:
    +0
    Thanks for the info Pat.

    Took a look this morning but it's only a 2CH machine and as my amplifier doesn't have an optical input option (it has 6CH phono input) it's a no goer for me.
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice