cyclone media centre

Discussion in 'Video Streaming Boxes & Services' started by shed_rule83, Feb 2, 2009.

  1. shed_rule83

    shed_rule83
    Standard Member

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    3
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have bought one of these but when i try watching a film on this after about an hour or so the sound and picture messes up.Is this because of the box or the way im transfer the films?Thanks in advance
     
  2. Brian the Sn@il

    Brian the [email protected]
    Standard Member

    Joined:
    May 19, 2005
    Messages:
    79
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Ive had two and niether of them work. :thumbsdow

    I cant even get a picture !
     
  3. shed_rule83

    shed_rule83
    Standard Member

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    3
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Better than watching a film for an hour before the sound goes.So what did you buy instead?
     
  4. sillis3

    sillis3
    Standard Member

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Messages:
    2
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    After adding files to my cyclone through the computer and then connecting to T.V I found no picture, so then connected back to computer and the info was there. I have since found out that the mpeg4 files stop my system working. Have you tried just using one file type each time?
     

Share This Page

Loading...