copying iphone 6 mesages to my HP 5640 printer already linked to wifi

Discussion in 'iPhone Forum' started by beanyboy, Aug 12, 2018.

  1. beanyboy

    beanyboy
    Standard Member

    Joined:
    Nov 30, 2005
    Messages:
    286
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    that is it...being an old sod and finding it difificult to work some of these things out can any one give me a procedure to help me copy messages i get on my iphone 6 on to my HP Envy 5640 printer ..the easy way !
    Thanks
     
  2. beanyboy

    beanyboy
    Standard Member

    Joined:
    Nov 30, 2005
    Messages:
    286
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    sorry 'bout this next 010

    here i am again and if you can stand it)......problem now is that my phone now tells me that there are no air printers found !

    This is despite having already printed stuff off and that the printer is right next to me in full working order and connected etc
    What the hell am I doing wrong now ,,,dye reckon ?
     
  3. beanyboy

    beanyboy
    Standard Member

    Joined:
    Nov 30, 2005
    Messages:
    286
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    So sorry but I am still trying to find the answer to why my iphone keeps on saying "No air
    printers found" when my HP 5640 Printer is sitting right next to it. What aint I doing right ?
    PLEASE
     
  4. JayCee

    JayCee
    Distinguished Member

    Joined:
    Jan 20, 2004
    Messages:
    24,002
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Lanarkshire
    Ratings:
    +2,618
    Are they both on the same Wi-Fi network?
     
  5. beanyboy

    beanyboy
    Standard Member

    Joined:
    Nov 30, 2005
    Messages:
    286
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
  6. JayCee

    JayCee
    Distinguished Member

    Joined:
    Jan 20, 2004
    Messages:
    24,002
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Lanarkshire
    Ratings:
    +2,618
    If your router is dual band, 2.4ghZ/5ghZ are they both on the same band?
     
  7. Bl4ckGryph0n

    Bl4ckGryph0n
    Distinguished Member

    Joined:
    Sep 11, 2003
    Messages:
    43,881
    Products Owned:
    11
    Products Wanted:
    13
    Trophy Points:
    167
    Location:
    ::1/128
    Ratings:
    +17,129
    Switch it on an off :) it maybe a busy channel where you live, ideally check your Wi-fi to ensure that is the case and switch.

    Also doublecheck the printer isn’t in sleep mode or something like that.

    And lastly when you say copy, do you mean print? Or is there something special with that printer such that you can store your SMS messages on it?
     

Share This Page

Loading...