1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Connections problem

Discussion in 'Satellite TV, Sky TV & FreeSat' started by David, Aug 6, 2003.

  1. David

    David
    Standard Member

    Joined:
    Nov 26, 2002
    Messages:
    221
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    London
    Ratings:
    +0
    I seem to have a connection problem. My Thompson digibox is connected by scart direct to the TV and also by scart to the video recorder. The Video recorder is connected to the TV through an S-Video cable. (A DVD Player is also connected direct to TV by scart). The digibox plays perfectly well to the TV as long as the video recorder is off. As soon as I turn it on the signal is interrupted by what I assume is some sort of video feedback. Any easy solutions?
     
  2. Starburst

    Starburst
    Well-known Member

    Joined:
    Jul 13, 2000
    Messages:
    17,838
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    136
    Location:
    Ilkeston
    Ratings:
    +979
    I wonder if the AV input on the TV actually assigns the scart input from the digibox and the s-video input from the VCR as a single source and it does not expect them to have active signals on both inputs.
    Have you tried disconnecting the s-video and allowing the VCR output to be passed through the digibox and into the TV?
     
  3. David

    David
    Standard Member

    Joined:
    Nov 26, 2002
    Messages:
    221
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    London
    Ratings:
    +0
    I haven't tried that but will. Thanks
     

Share This Page

Loading...