connecting things back together

Discussion in 'Cables & Switches' started by celtic196788, Sep 5, 2007.

  1. celtic196788

    celtic196788
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    in the middle of decorating unplugged my sanyo 32" tv sony dvd and sky,and my video before i did all this everything was fine also have 2nd arial to the bedroom tv 28"sanyo and digi box but trying to put it all back together is a nightmare keep mixing everything up poor signal in the bedroom where as b4 it was 90% in the bedroom, Have i mixed all the scarts and arials up please help
     
  2. ijd

    ijd
    Active Member

    Joined:
    May 20, 2005
    Messages:
    2,172
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    63
    Ratings:
    +126
    please list all your equipment and i will endeavour to walk you through all connections
     
  3. celtic196788

    celtic196788
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    main room,sanyo32" amstrad sky box,sony dvd, grundig video 1 scart bedroom 28"thompson tv ,digi box sorry i dont no the exact name for everything.not very good with electrical stuff as you can see
     
  4. celtic196788

    celtic196788
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    sorry i have 1 arial coming into the house and 1 from the main room to the bedroom
     
  5. ijd

    ijd
    Active Member

    Joined:
    May 20, 2005
    Messages:
    2,172
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    63
    Ratings:
    +126
    ok, dvd out of dvd into scart 2 on tv... on sky box, scart 1tv on tv to scart 1 on tv, video goes to scart 2 on sky box
     
  6. ijd

    ijd
    Active Member

    Joined:
    May 20, 2005
    Messages:
    2,172
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    63
    Ratings:
    +126
    then aerial to input on sky box, then rf1 to video then from video to tv,
    rf2 goes to second tv in spare room
     
  7. celtic196788

    celtic196788
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    will give that a go ..........hope
     
  8. celtic196788

    celtic196788
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    thanks everything seems fine apart from digi box so i bought some sort of booster thing you plug into the wall will try that lol
     
  9. ijd

    ijd
    Active Member

    Joined:
    May 20, 2005
    Messages:
    2,172
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    63
    Ratings:
    +126
    :thumbsup:Great, happy to help:smashin:
     
  10. celtic196788

    celtic196788
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    sorry wher would be the best place to put the booster main room or bedroom,,,,,
     
  11. rssteve

    rssteve
    Active Member

    Joined:
    Jun 25, 2006
    Messages:
    92
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    8
    Ratings:
    +5
    is if worked before why would it now need a booster:confused: me thinks you have a loose connection in one of your coax. And placing a booster near the tv will only boost the bad sihnal aswell as the good. Get a quality mast booster if you need one.
     

Share This Page

Loading...