computet to Sony KDFE-50A12U

Discussion in 'General TV Discussions Forum' started by neilo, Mar 26, 2006.

  1. neilo

    neilo
    Banned

    Joined:
    Apr 18, 2002
    Messages:
    1,569
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +21
    hi guys can some one help with getting my computer displayed on the sony ?
    i have a vga to vga cable but its telling me there is no synch
     
  2. Amrit

    Amrit
    Standard Member

    Joined:
    Dec 23, 2005
    Messages:
    114
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    Not sure but try checking the TV's booklet for the refresh rate. Then check ur pcs refresh rate.
     
  3. neilo

    neilo
    Banned

    Joined:
    Apr 18, 2002
    Messages:
    1,569
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +21
    both a 60hz cheers
     
  4. neilo

    neilo
    Banned

    Joined:
    Apr 18, 2002
    Messages:
    1,569
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +21
    ok has it now but its only filling the center of the screen
     
  5. Razor

    Razor
    Distinguished Member

    Joined:
    Dec 15, 2004
    Messages:
    37,726
    Products Owned:
    2
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Ratings:
    +12,503

    Resize your desktop to 1280x720. :)
     
  6. neilo

    neilo
    Banned

    Joined:
    Apr 18, 2002
    Messages:
    1,569
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +21
    Lol didnt you get my message on Live computer has broke :mad:
     

Share This Page

Loading...