Command and Conquer 3 - Does Asia-Pacific DVD Edition work in the UK...??

Discussion in 'PC Gaming & Rigs' started by Master Yoda, May 5, 2007.

  1. Master Yoda

    Master Yoda
    Active Member

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    635
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Ratings:
    +40
    I ordered CNC3 dvd edition online but received a double box set Asia-Pacific Edition instead of a UK one...(???)

    Can I use this 'Asia-Pacific' edition on a UK machine as normal or will I get problems? Anyone using the same edition successfully on their UK computers? Do you get all the updates as normal and does the online feature still work in the UK?
     
  2. Singh400

    Singh400
    Distinguished Member

    Joined:
    Feb 21, 2006
    Messages:
    17,850
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Earth
    Ratings:
    +3,370
    No reason it shouldn't. The language might be different though....I think?
     
  3. Master Yoda

    Master Yoda
    Active Member

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    635
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Ratings:
    +40
    The language is all in english... I guess it's the same thing...
     
  4. Chox1988

    Chox1988
    Distinguished Member

    Joined:
    Mar 30, 2005
    Messages:
    16,793
    Products Owned:
    1
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    basingstoke
    Ratings:
    +9,161
    Yeh it'll work fine
     
  5. ade2j

    ade2j
    Active Member

    Joined:
    Feb 9, 2007
    Messages:
    430
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +4
    Yeah works fine. I have the Asia version.
     
  6. Master Yoda

    Master Yoda
    Active Member

    Joined:
    Jan 26, 2007
    Messages:
    635
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    31
    Ratings:
    +40
    Thanks for your replies... Glad to hear it works without problems...:smashin:
     

Share This Page

Loading...