Chroma Bug - Pioneer 656

Discussion in 'Blu-ray & DVD Players & Recorders' started by Buckster, Nov 19, 2002.

  1. Buckster

    Buckster
    Well-known Member

    Joined:
    May 21, 2001
    Messages:
    7,247
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    103
    Location:
    UK
    Ratings:
    +370
    I've noticed the dreaded Chroma bug on my new Pioneer 656 (don't ever remember noticing on my old 535) Quite noticeable really, the question is though, I only get it on NTSC, checked all of my PAL DVDs and not visible on them.

    Is this possible ? Or is it my TV (Loewe Vitros) that is causing the problem ?

    Regards, Mark.
     
  2. Buckster

    Buckster
    Well-known Member

    Joined:
    May 21, 2001
    Messages:
    7,247
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    103
    Location:
    UK
    Ratings:
    +370
    OK played around a bit more:

    Chroma bug definately only on NTSC (why would this be ?)

    Chroma bug much less noticeable when using S-Video rather than Component out.

    As I have 3 scarts on my TV looks like I'll be watching PAL DVDs on Component and NTSC ones in S-Video.

    By the way- still very impressed with this player - the colours and detail on A Bugs Life are amazing, I now for the first time see why
    people rave about the quality of this DVD so much.
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice