1. Join Now

    AVForums.com uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Cheaper to buy Pronto in the USA??

Discussion in 'Home Cinema Control & Remote Controls' started by JetJockey, Dec 3, 2004.

  1. JetJockey

    JetJockey
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi.

    I am looking to buy a decent single remote to replace the cluster I have at present.

    The Pronto and I Pronto look to be good models. As I am off to the states (Florida) in a month, and the exchange rate is good, would it be cheaper to buy out there??

    If so, can anybody give any advice or offer some links please??

    Thanks, Gerald. :thumbsup:
     
  2. mjn

    mjn
    Distinguished Member

    Joined:
    May 24, 2001
    Messages:
    17,623
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Herts, England
    Ratings:
    +4,542
    Yes, saving around 40% on the UK prices. Not sure where to buy over the counter, but mail order here www.bluedo.com This will give you some guide to the prices.
     
  3. rooster

    rooster
    Standard Member

    Joined:
    Mar 18, 2002
    Messages:
    216
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Edinburgh
    Ratings:
    +2
    I was looking at some sellers of the mx-500 on ebay from America. Is there any compatibility isuues with buying an American one?
     
  4. jaguar

    jaguar
    Standard Member

    Joined:
    Nov 17, 2004
    Messages:
    186
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +0
    As fas as I know just one.

    You will not be able to operate X10 appliances. USA operate at 418 Mhz and Europe on 433 Mhz.
    You can use the RF function they will then both work on 418 Mhz.
     
  5. Pebble

    Pebble
    Active Member

    Joined:
    Nov 18, 2003
    Messages:
    311
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Grangemouth
    Ratings:
    +4
    Hi Jaguar,

    wHAT ARE x10 APPLIANCES??? - A friend is bringing a Harmony 768 across fron the US for me - only $110 http://www.digitallyunique.com/sst-768s.html
    Might have to flog it if it dosn't work on my gear

    Ta Pebble
     
  6. jaguar

    jaguar
    Standard Member

    Joined:
    Nov 17, 2004
    Messages:
    186
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Ratings:
    +0
    Stuff like remote light dimmers or curtain closers.
     
  7. Pebble

    Pebble
    Active Member

    Joined:
    Nov 18, 2003
    Messages:
    311
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Grangemouth
    Ratings:
    +4
    COOL - Don't have either
     
  8. PannyAdams

    PannyAdams
    Active Member

    Joined:
    Dec 5, 2004
    Messages:
    661
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    21
    Location:
    Epsom
    Ratings:
    +5
    Hi

    Are you saying you can control X10 devices directly from a Pronto's RF without a IR to X10 converter?

    If so how?

    Thanks

    Barry
     
  9. JetJockey

    JetJockey
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    Hi

    Yes, how does that work. I have a remote controlled lighting dimmer, but it's a Home Store device, as opposed to Lutron etc.

    Cheers, Gerald. :)
     

Share This Page

Loading...