Dismiss Notice
Attention AVForums app / Tapatalk users
Sadly GDPR means that, from 25th, we can no longer offer access to AVForums via the branded app or Tapatalk.
Click here for more information.

Can't enter Tag's forum

Discussion in 'TAG McLaren Audio Owners' Forum' started by mlinhares, Nov 1, 2003.

  1. mlinhares

    mlinhares
    Standard Member

    Joined:
    Jul 1, 2001
    Messages:
    354
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Portugal
    Ratings:
    +1
    I keep getting this error:
    HTTP/1.1 Server Too Busy
    Anyone is having the same problem?
     
  2. cskates

    cskates
    Standard Member

    Joined:
    Jul 5, 2001
    Messages:
    151
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Belfast, UK
    Ratings:
    +1
    Same here :(

    From experience of previous outages it may not be fixed before Monday.
     
  3. Peter

    Peter
    Guest

    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    0
    Ratings:
    +0
    A long-standing problem with the TAG website. I've lost count of the times I can't access the thing. The way the forums are there now anyway, I'm not sure it's worth the bother trying.
     
  4. Nic Rhodes

    Nic Rhodes
    Well-known Member

    Joined:
    Mar 23, 2001
    Messages:
    17,152
    Products Owned:
    0
    Products Wanted:
    1
    Trophy Points:
    133
    Location:
    Cumbria
    Ratings:
    +1,276
    I can't get on either, again I am not sure I want to bother though but I need to download some software :(
     

Share This Page

Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice